Nono Baby – Şeyba Grup Tekstil LTD.ŞTİ
trende

Şeyba Tekstil Eylül Almanya Fuarı için Hazırlanıyor

Şeyba Tekstil Eylül Almanya Fuarı için Hazırlanıyor

Şeyba Tekstil Konfeksiyon LTD.ŞTİ firması olarak Eylül 2022 Tarihindeki Almanya Tekstil Fuarı için tüm hazırlıklarımız devam etmekte.. Ürünlerimizi Avrupa Standartlarında üreterek avrupada Türk markamız olan %100 yerli üretimimiz NONO BABY ve FLONTE KİDS markamızı tanıtmaya ve ürünlerimizi sergilemeye sabırsızlanıyoruz.

Şeyba tekstil Konfeksiyon Limited Şirketi olarak firmamız bünyesinde bulunan 50’nin üzerinde personelimiz ile en yeni modelleri ve kaliteli hizmeti tüm dünya ile buluşturuyoruz. Yeni Ürünlerimizde ise sınırlarımızı aşarak en iyi kumaş kalitesini sadce NONO BABY ve FLONTE KİDS için kendi çizgimiz doğrultusunda ürettiriyor ve tüm sertifikalarımızı güncelliyoruz.

Şeyba Tekstil Konfeksiyon Limited Şirketi olarak firmamızın makina parkurunu geliştiriyor ve güncelleyerek tüm ürünlerimizde en üst standartlara uygun hale getiriyoruz…

En iyilerle buluşmak ve sahip olmak için bizi takip etmeye devam edin…

17 Haziran 2016
11.848 görüntülenme

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM

  1. Melda Soylu dedi ki:

    I don’t see you planning for old age. I got plans. I’m gonna turn my on/off switch to off. I’m gonna take action. It’s time to check my retirement fund. Damn! Still only 1 00 dollars.

    1. safirtema dedi ki:

      Well, down to my last lottery ticket. Cherry. Cherry! Mule. Crud! You got six bucks left to retire on. I recommend Tender Vittles. You’re opening a retirement account for $6? I’m sure a wealthy mule farmer like you knows we charge a $10 monthly fee.

BİR YORUM YAZIN

Bu konu hakkındaki görüşünüzü belirtmek ister misiniz?
WhatsApp ile iletişime geç